美女平付近での散策にご注意ください 美女平附近請小心K熊出沒 CAUTION Bear Sighting in Bijodaira Area

更新日:2018年6月7日

6月5日(火)に立山町美女平周辺でクマによる人身被害が発生したため、
本日6月7日(木)より、安全が確認できるまで遊歩道の一部を通行止めとしました。
なお、通行止め看板設置箇所は以下のとおりとなっています。

立山K部美女平附近於65發生K熊攻擊遊客事件,在確認安全無虞前,自67起美女平散步道部分禁止通行。禁止通行看板設置地點請參閱附檔。

A bear attack occurred on Tuesday, June 5<sup>th</sup> 2018 in the Bijodaira Area in Tateyama Town.
In response, from Thursday, June 7<sup>th</sup> 2018, the Bijodaira walking paths will be closed until the area has been safely secured.
Please see the separate Bijodaira Area map of “trail closed” sign locations

通行止め看板設置図面.jpg

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

6月5日(火)本日午後、美女平の遊歩道付近でクマによる怪我人が発生しました。
美女平の遊歩道付近への立ち入りは十分注意してください。

6月5日(二)下午,於美女平散歩道附近發生K熊攻撃;旅客事件,旅客如須前往美女平散歩道,請務必注意安全。

Today on Tuesday, June 5th 2018,
a person in the vicinity of the Bijodaira walking paths was reportedly injured by a bear.
We ask for everyone to please take extra precautions when walking in the Bijodaira area.